Besparen op shampoo, tandpasta en douchegel?

Veel mensen willen weten hoe ze in de supermarkt geld kunnen besparen. Mijn tip is: sommige producten moet je helemaal niet in de supermarkt kopen! Zeker bij Albert Heijn betaal je je vaak helemaal blauw aan verzorgingsproducten.

Ik bestel deze zelf altijd online. Lees verder..

Voordeelverpakkingen online kopen

 

Axe SprayIk zal een goed voorbeeld geven. Ik koop altijd dezelfde deodorant: Axe De­o­do­rant spray dark tempta­ti­on.

Deze kost bij de AH zo’n €4,39 voor een spuitbus van 200ml.

Als je bij Bol.com dezelfde deodorant wilt kopen, betaal je veel minder! Bij Bol.com krijg je 6 Axe-spuitbussen van 200ml (precies dezelfde dus!) voor maar €11,70! Dat is €1,95 per spuitbus en scheelt je dus meer dan €2 euro per spuitbus!

Bol.com Axe spray

Zo kun je geweldig makkelijk geld besparen door op Bol.com een beetje slim te zoeken naar voordeelverpakkingen.

Andere producten

Je dient wel op Bol.com de prijs goed te controleren en uit te rekenen wat het dan per verpakking kost. Alleen zo kun je goed bepalen of het daadwerkelijk goedkoper is dan in de supermarkt. Let ook goed op hoe veel er in een verpakking zit! In dit geval heb ik precies dezelfde deodorant (verpakkingen van 200 ml) voor een veel lager bedrag gezien, maar in het verleden heb ik wel eens de fout gemaakt dat ik dacht “oh, dat is goedkoop”, maar dat er vervolgens maar de helft in de shampoo-fles zat t.o.v. de AH-verpakking.

Je kunt gelukkig bij Bol.com ook filteren op “Korting”:

Zo zie je direct welke producten er allemaal sterk afgeprijsd zijn. En als je er meteen 6 (of meer) in huis haalt, scheelt dat enorm veel geld! Bovendien gaat dat erg lang mee en hoef je deze producten dus in de tussentijd niet steeds bij de supermarkt te kopen. Erg handig!

Heb jij nog een goede bespaartip? Deel hem met ons!