Interieurstyling advies

Op zoek naar interieurstyling tips en adviezen? Wellicht ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of wil je simpelweg meubels verplaatsen. Voor iedere optie kan je het beste een interieurontwerp maken voor verassende invalshoeken en creatieve oplossingen. Op deze pagina vertel ik alles over waar en hoe ik mijn interieurstylist heb gevonden!

Interieurstyling advies

Naar aanleiding van een visual gaande over ‘5 onmisbare woontips voor je appartement’ kwam ik terecht op de officiële website van BNS Crisp.

BNS Crisp is een beroepsvereniging bestaande uit 350 Nederlandse stylisten en is speciaal voor interieurstylisten en vastgoedstylisten die professioneel met hun vak omgaan. Via BNS Crisp heb ik vele tips en adviezen gekregen waardoor ik direct met het interieur van mijn appartement aan de slag kon gaan. Aangezien ik mijn appartement een zomerse tint wilde geven, was ik met name geïnspireerd door interieurstylist Ana Fernandez. Deze stylist is bij BNS Crisp met name bekend door de verbouwing van een schitterend huis in Andalusië.  Hierbij heeft ze het interieur zodanig veranderd waardoor het zon ademt en bovendien authentiek uitziet. Gedurende enkele maanden ben ik bezig geweest met de juiste authentieke meubels en muur kleuren/behangen te vinden. Naar aanleiding van de 5 onmisbare woontips besloot ik bovendien ook om veel oude meubels naar de kringloop te brengen. Hierdoor creëerde ik meer lucht, licht, ruimte en gaf het een mooie basis om het interieur volledig opnieuw te stylen. Klik op de visual om alle 5 onmisbare woontips voor je appartement te bekijken!

Sinds kort is het hele appartement voorzien van een nieuwe zomerse stijl. Hierdoor kan ik perfect tot rust komen na een zware dag op werk. Daarnaast ademt het interieur in mijn appartement alsof ik op vakantie ben in Andalüsie, heerlijk! De totale kosten wegen absoluut niet op tegen het eindeloze genot. Neem een kijkje op de officiële website van BNS Crisp en laat je inspireren door de vele professionele interieur en vastgoedstylisten.