Beste smartwatches 2017

Wat is de beste smartwatch van 2017?

Smartwatches zijn ideaal om berichtjes, het weer en agenda te checken. Met de nieuwste smartwatches kan men zelfs online betalingen verrichten en telefoneren! Tegenwoordig zijn er ook fitness tracker merken als Fitbit die smartwatch en sport modellen op de markt brengen. Kortom, veel mogelijkheden. Maar welke is nu de beste van 2017? Dat bespreken we in deze blog!

De beste smartwatches van 2017 verdelen we onder in 5 modellen. De LG Watch Sport (ontwikkeld door Google), Apple Watch Series 2, Samsung Gear S3, Asus ZenWatch 3 en de Fitbit Blaze. Laten we deze modellen eens kort bespreken.

De beste 5 smartwatches van 2017

Deze selectie zal op functies, design, kwaliteit en gebruiksgemak gebaseerd worden. De LG Watch Sport functioneert op Android Wear 2X en dient met smartphones als Google Pixel en LG G6 gesynchroniseerd te worden. De beste functie is Google Fit die een variëteit aan sportactiviteit kan monitoren. Denk aan cardio, fietsen, traplopen, wandelen en nog veel meer. De LG Watch Sport is tevens ideaal om je gezondheid te meten op hartslag en lichaamsbeweging.

De Apple Watch 2 Series behoort tot de meest populaire smartwatches van de wereld. Met een ingebouwde GPS-systeem kunnen routes zonder smartphone bijgehouden worden. Verder is deze smartwatch waterdicht, beschikt het over een hartslagmeter, snellere processor, lichter scherm en zijn er meer applicaties.

De Samsung Gear S3 valt met name op door z’n prachtige ronde design. Verder heeft de Gear S3 ingebouwde GPS en applicatie die Spotify kan streamen. De gemiddelde prijs van een Samsung Gear S3 komt op €350,00 euro. De Asus ZenWatch 3 beschikt over een relatief sterke batterij, heeft een prachtig scherm en mooi design. Verder is het een vrij basaal apparaat die in vergelijking met andere smartwatches ook een stuk goedkoper is (€230,00). De Fitbit Blaze is een relatief goedkoop model met een gemiddelde prijs van €230,00 euro. Voor deze prijs krijg je een goeie fitness tracker en krachtige batterij. Verder is het design niet echt bijzonder en ligt de focus met name op sport/fitness. Overweeg je een smartwatch te kopen? Neem dan sowieso deze modellen in overweging.